Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Ehrengard’ indtager top 10 over hele verden

‘Ehrengard’ indtager top 10 over hele verden

26/09/2023 | Flixfilm

Den danske film ‘Ehrengard: Forførelsens Kunst’ er blevet et verdensomspændende filmhit!

Det står klart efter komediefilmen, der er instrueret af Bille August, gik ind på top 10 over de mest sete film på Netflix i mere end 75 lande kort efter premieren.

Det viser en opgørelse lavet af Flixfilm.dk.

Den historiske film havde premiere på Netflix den 14. september, og er de efterfølgende dage røget ud af hitlisten i flere lande, men er fortsat blandt de mest populære film på streamingtjenesten i 44 lande.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Ehrengard: Forførelsens Kunst’ ligger naturligvis nummer 1 i Danmark, men også i det krigshærget lande Ukraine ligger filmen helt i top!

Netflix offentliggøre ikke de eksakte seertal, men kan afsløre at den danske film fik 4,3 millioner views den første uge efter premieren.

Sidse Babett Knudsen og Mikkel Boe Følsgaard har hovedrollerne i den morsomme dramafilm, som følger en ung, selvudnævnt ekspert i kærlighed, hr. Cazotte (Følsgaard), der bliver ansat af den intrigante storhertuginde (Knudsen) til at hjælpe hende med at sikre en arving til tronen.

LÆS OGSÅ:   Det populære kortspil 'Exploding Kittens' kommer som Netflix-serie

Men deres plan går galt, da en arving bliver undfanget uden for ægteskabet.

Foruden allerede nævnte medvirker også Emilie Koppel, Sara-Marie Maltha og Jacob Lohmann .

‘Ehrengard’ byder på scenografi og kostumer af Hendes Majestæt Dronningen, som siden 1970 har været involveret i en bred vifte af kunstneriske udtryk: maleri, kirketekstiler, akvareller, tryk, bogillustrationer, decoupage, scenografi og broderi.

Se ‘Ehrengard: Forførelsens Kunst‘ på Netflix.
Skriv kommentar