Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eight Legged Freaks

Eight Legged Freaks

22/07/2015 | Ingen kommentarer

Se Eight Legged Freaks på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Adventure, Comedy, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Ellory Elkayem
Skuespillere: David Arquette, Kari Wuhrer, Scott Terra, Scarlett Johansson
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: En forurening med giftigt affald i nærheden af et lille samfund i Arizona får edderkopper til at mutere til frådende insekter på størrelse med biler.


Se Eight Legged Freaks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Eight Legged Freaks havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Eight Legged Freaks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Eight Legged Freaks herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Eight Legged Freaks er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eight Legged Freaks stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore