Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Eighth Grade

Eighth Grade

22/09/2020 | Flixfilm

Se Eighth Grade på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Bo Burnham
Skuespillere: Elsie Fisher, Josh Hamilton, Emily Robinson, Jake Ryan
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: På trods af social isolation og bekymringer om high school overbeviser en pige i 8. klasse sig selv om, at hun nok skal klare sig gennem den sidste uge af skoleåret.

Eighth Grade havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Eighth Grade på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Eighth Grade ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eighth Grade stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eighth Grade, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eighth Grade er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar