Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Einsatzgruppen: The Nazi Death Squads

Einsatzgruppen: The Nazi Death Squads

10/11/2016 | Flixfilm

Se Einsatzgruppen: The Nazi Death Squads på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne dokumentarserie ser nærmere på Einsatzgrupperne, dvs. nazister, der var ansvarlige for massemordet på jøder, sigøjnere og sovjetiske krigsfanger i Østeuropa.


Se Einsatzgruppen: The Nazi Death Squads på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEinsatzgruppen: The Nazi Death Squads havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Einsatzgruppen: The Nazi Death Squads ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Einsatzgruppen: The Nazi Death Squads herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Einsatzgruppen: The Nazi Death Squads er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Einsatzgruppen: The Nazi Death Squads stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar