Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Einsatzgruppen: The Nazi Death Squads

Einsatzgruppen: The Nazi Death Squads

10/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Einsatzgruppen: The Nazi Death Squads på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne dokumentarserie ser nærmere på Einsatzgrupperne, dvs. nazister, der var ansvarlige for massemordet på jøder, sigøjnere og sovjetiske krigsfanger i Østeuropa.


Se Einsatzgruppen: The Nazi Death Squads på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Einsatzgruppen: The Nazi Death Squads havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Einsatzgruppen: The Nazi Death Squads ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Einsatzgruppen: The Nazi Death Squads herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Einsatzgruppen: The Nazi Death Squads er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Einsatzgruppen: The Nazi Death Squads stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar