Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Either Me Or My Auntie

Either Me Or My Auntie

30/04/2020 | Flixfilm

Se Either Me Or My Auntie på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En musiker frier til sin kæreste, men hendes mor afviser ægteskabstilbuddet, og moderens forkærlighed for magi komplicerer det unge pars forhold endnu mere.Se Either Me Or My Auntie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Either Me Or My Auntie havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Either Me Or My Auntie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Either Me Or My Auntie:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Either Me Or My Auntie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Either Me Or My Auntie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar