Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ek Cup Chya

Ek Cup Chya

20/12/2019 | Flixfilm

Se Ek Cup Chya på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Drama
Instruktion: Sumitra Bhave, Sunil Sukthankar
Skuespillere: Kishore Kadam, Ashwini Giri, Devika Daftardar
Spilletid: 120 min
Land: India
Sprog: Marathi
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En dårlig buslederes indsats for at få oplysninger om hans enorme elregning hindres af et korrupt system.

Ek Cup Chya havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ek Cup Chya på YouTube.Se Ek Cup Chya på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ek Cup Chya ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ek Cup Chya stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ek Cup Chya, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ek Cup Chya er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar