Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Eksklusiv dokumentar på Netflix: Mission Blue

Eksklusiv dokumentar på Netflix: Mission Blue

28/07/2014 | Flixfilm

mission blue dokumentar netflixDen 15. august får dokumentaren Mission Blue premiere eksklusivt på Netflix i Danmark. Dokumentaren sætter fokus på verdens have og nødvendigheden i at redde havene og det unikke liv, der gemmer sig på dybet, fra bl.a. forurening, overfiskeri og klimaforandringer.

Se traileren til Mission Blue nederst.

Dokumentaren Mission Blue er en øjenåbner for, hvorfor det er så nødvendigt at beskytte og redde verdens have. Filmen har været mere end fire år undervejs og er skabt af den legendariske havforsker Dr. Sylvia Earle.

Mission Blue er instrueret af Fisher Stevens (The Cove) og Robert Nixon (Gorillas in the Mist) og følger Dr. Earle på hendes mission om at redde havet og det unikke liv, der gemmer sig på dybet, fra forurening, overfiskeri og klimaforandringer.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til sidste sæson af 'Young Royals'

Filmen fortæller også Sylvias personlige og professionelle historie – fra hendes første erindringer af at udforske havet som ung til hendes vovede undervandsmissioner. I filmen får vi også indsigt i hvilke svære valg hun har stået overfor i kampen for at redde verdens have.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mission Blue har premiere på Netflix Danmark den 15. august.

Herunder kan du se traileren til Mission Blue;
Skriv kommentar