Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Eksklusivt klip fra ‘Lupin’ sæson 3: Få en forsmag på den nye sæson

Eksklusivt klip fra ‘Lupin’ sæson 3: Få en forsmag på den nye sæson

21/06/2023 | Flixfilm

Det er først til oktober, at den tredje sæson af hitserien ‘Lupin’ får premiere på Netflix, men allerede nu har man lidt at fordrive ventetiden med.

Netflix har nemlig udgivet et 2 minutters langt klip fra den nye sæson, som viser mestertyven Assane Diop på farefuld færd.

‘Lupin’ sæson 3 har premiere den 5. oktober og nederst i artiklen kan du finde det eksklusive klip.

I serien spiller Omar Sy rollen som den professionelle tyv Assane Diop, den eneste søn af en indvandrer fra Senegal, der kom til Frankrig for at søge en bedre tilværelse for sit barn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Assanes far bliver gjort til syndebuk for tyveriet af en dyr diamant halskæde af sin arbejdsgiver, den velhavende og magtfulde Hubert Pellegrini, og hænger sig selv i sin fængselscelle af skam, hvilket efterlader den teenage Assane som forældreløs.

Om den kommende sæson skriver Netflix; Den erfarne tyv nødt til at skjule sig, langt væk fra sin ægtefælle og børn, efter sin tidligere hævnaktion.

LÆS OGSÅ:   'Stranger Things'-producer: Sæson 5 er ligeså episk som de største film

Men da dette udsætter hans familie for livsfare, træffer han den dristige beslutning at vende tilbage til Paris med en vanvittig idé: at forlade Frankrig og begynde et nyt kapitel et andet sted.

Dog er vejen fyldt med udfordringer, da fortidens spøgelser aldrig er langt væk, og en uventet tilbagevenden vil vende op og ned på alle hans planer.

Serien har også Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab og Shirine Boutella på rollelisten.

Se ‘Lupin‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 5. oktober.
Skriv kommentar