Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Eksplosiv dokumentar af Werner Herzog: Into the Inferno

Eksplosiv dokumentar af Werner Herzog: Into the Inferno

19/10/2016 | Flixfilm

into-the-inferno-netflix-werner-herzogDen 28. oktober har Netflix premiere på den originale dokumentar Into the Inferno af den tyske instruktør Werner Herzog. Nedenfor kan du se den brandvarme trailer.

I dokumentaren kommer vi direkte ind i det, titlen antyder: ind i de rødglødende, magmafyldte kratere i nogle af verdens mest aktive og fantastiske vulkaner. Det bliver en af de mest ekstreme rejser, som Herzog har foretaget i sin lange karriere. Mennesker har skabt historier om vulkaner i et forsøg på at forstå dem, lige fra Nordkorea til Etiopien, til Island og Vanuatuøerne.

Into the Inferno er skabt i samarbejde med den ansete vulkanolog Clive Oppenheimer og udforsker ikke bare vulkaner over hele verden, men undersøger de trossystemer, som mennesker har bygget op omkring disse eksplosive fænomener.

Herzog og Oppenheimer mødte hinanden for første gang for ti år siden på vulkanen Erebus i Antarktis under indspilningen af Encounters at the End of the World. Deres nye film er i konstant bevægelse, altid søgende. Vi ser Oppenheimer ved Toba-søen i Indonesien, hvor et af de største kendte udbrud fandt sted for 74.000 år siden. Oppenheimer og Herzog rejser til Mount Sinabung, hvor de med nød og næppe undslipper et livsfarligt udbrud, og besøger Mount Merapi på Java, en af Indonesiens helligste vulkaner. De rejser til verdens varmeste ørken i Etiopien, videre til Island og endda til Nordkoreas midte. Igennem hele filmen udforsker teamet de fantastiske og skiftende fortællinger, som mennesker har fortalt om vulkanernes eksistens og udbrud.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Werner Herzog har gennem årerne høstet stor anerkendelse for sine film og præstationer. Senest med Grizzly Man fra 2005, hvor han dokumenterede livet hos bjørneaktivisten Timothy Treadwell, som endte med at blive dræbt af de bjørne, som han havde dedikeret sit liv til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Into the Inferno på Netflix Danmark fra den 28. oktober.
Skriv kommentar