Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El amor no es lo que era

El amor no es lo que era

09/11/2022 | Flixfilm

El amor no es lo que era på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tre par funderer over de gode og dårlige tider i deres forhold – de fejl, der har drevet dem fra hinanden og de bånd, der har bundet dem sammen.

El amor no es lo que era havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til El amor no es lo que era på YouTube.Se El amor no es lo que era på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om El amor no es lo que era ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El amor no es lo que era stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El amor no es lo que era, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El amor no es lo que era er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar