Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Camino: A Breaking Bad Movie

El Camino: A Breaking Bad Movie

11/10/2019 | Flixfilm

El Camino: A Breaking Bad Movie på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Vince Gilligan
Skuespillere: Aaron Paul, Jonathan Banks, Matt Jones
Spilletid: 122 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Flygtningen Jesse Pinkman forsøger at slippe fri af sin fortid. Skrevet og instrueret af skaberen af Breaking Bad, Vince Gilligan, og med Aaron Paul i hovedrollen.

El Camino: A Breaking Bad Movie havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til El Camino: A Breaking Bad Movie på YouTube.Se El Camino: A Breaking Bad Movie på Netflix
Anmeldelse: El Camino: A Breaking Bad Movie

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om El Camino: A Breaking Bad Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Camino: A Breaking Bad Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El Camino: A Breaking Bad Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El Camino: A Breaking Bad Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar