Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Camino: A Breaking Bad Movie

El Camino: A Breaking Bad Movie

11/10/2019 | Flixfilm

Se El Camino: A Breaking Bad Movie på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: Vince Gilligan
Skuespillere: Aaron Paul, Jonathan Banks, Matt Jones, Charles Baker
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Flygtningen Jesse Pinkman forsøger at slippe fri af sin fortid. Skrevet og instrueret af skaberen af Breaking Bad, Vince Gilligan, og med Aaron Paul i hovedrollen.


Se El Camino: A Breaking Bad Movie på Netflix

Anmeldelse: El Camino: A Breaking Bad Movie

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


El Camino: A Breaking Bad Movie havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om El Camino: A Breaking Bad Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til El Camino: A Breaking Bad Movie:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til El Camino: A Breaking Bad Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Camino: A Breaking Bad Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar