Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Camino Christmas

El Camino Christmas

08/12/2017 | Ingen kommentarer

Se El Camino Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: David E. Talbert
Skuespillere: Dax Shepard, Kurtwood Smith, Luke Grimes, Emilio Rivera
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: En gruppe fremmede bliver under et røveri fanget i en spiritusforretning, hvor de deler skjulte sandheder og danner et uventet venskab juleaften.


Se El Camino Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


El Camino Christmas (Jul i El Camino) havde premiere på Netflix Danmark den 8. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om El Camino Christmas (Jul i El Camino) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til El Camino Christmas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til El Camino Christmas (Jul i El Camino) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Camino Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar