Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Camino Christmas

El Camino Christmas

08/12/2017 | Flixfilm

Se El Camino Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Crime, Western
Instruktør: David E. Talbert
Skuespillere: Dax Shepard, Kurtwood Smith, Luke Grimes
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En gruppe fremmede bliver under et røveri fanget i en spiritusforretning, hvor de deler skjulte sandheder og danner et uventet venskab juleaften.

El Camino Christmas (Jul i El Camino) havde premiere på Netflix Danmark den 8. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se El Camino Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om El Camino Christmas (Jul i El Camino) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Camino Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El Camino Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El Camino Christmas (Jul i El Camino) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar