Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Cantante

El Cantante

01/11/2014 | Flixfilm

Se El Cantante på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktør: Leon Ichaso
Skuespillere: Marc Anthony, Jennifer Lopez, John Ortiz, Manny Perez
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Denne biografiske film følger den berømte salsasanger Hector Lavoe gennem tre årtier og fortæller hans historie i tilbageblik set gennem hans kones øjne.


Se El Cantante på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEl Cantante havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om El Cantante ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til El Cantante herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til El Cantante er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Cantante stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar