Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

El Capo – El Amo del Tunel

14/07/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2009–
Genre: Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jason Chad Roth, Keller Wortham, Thaddeus Phillips
Spilletid: N/A
Land: Colombia
Sprog: Spanish
IMDB-bedømmelse: 7.5

Resumé: En vovet flugt fra fængslet gør en magtfuld mexicansk narkobaron til skydeskive for både politi og kriminelle i dette drama inspireret af "El Chapo."


Se El Capo – El Amo del Tunel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


El Capo – El Amo del Tunel (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om El Capo – El Amo del Tunel (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til El Capo – El Amo del Tunel herunder:Fra premieredatoen (14. juli, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til El Capo – El Amo del Tunel er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at El Capo – El Amo del Tunel (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til El Capo – El Amo del Tunel

  1. Pede Skedepådåse - kl. 00:11, 21-10-2017:

    Jeg synes virkelig, at den er god, men jeg synes også, at den er mega dårlig. Den er forvirrende, men er rimelig nem at forstå. Selve plottet er virkelig godt skrevet, selvom selve historien mangler sammenhæng. I det hele taget er det en rigtig god og dårlig serie. Den får 0 stjerner her fra

    Skriv kommentar