Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Capo – El Amo del Tunel

El Capo – El Amo del Tunel

14/07/2017 | Flixfilm

Se El Capo – El Amo del Tunel på Netflix

Indspilningsår: 2009–
Genre: Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mauro Mauad, Jason Chad Roth, Keller Wortham
Spilletid: N/A
Land: Colombia
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En vovet flugt fra fængslet gør en magtfuld mexicansk narkobaron til skydeskive for både politi og kriminelle i dette drama inspireret af "El Chapo."


Se El Capo – El Amo del Tunel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEl Capo – El Amo del Tunel (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om El Capo – El Amo del Tunel (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til El Capo – El Amo del Tunel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til El Capo – El Amo del Tunel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Capo – El Amo del Tunel (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til El Capo – El Amo del Tunel

  1. Pede Skedepådåse - kl. 00:11, 21-10-2017:

    Jeg synes virkelig, at den er god, men jeg synes også, at den er mega dårlig. Den er forvirrende, men er rimelig nem at forstå. Selve plottet er virkelig godt skrevet, selvom selve historien mangler sammenhæng. I det hele taget er det en rigtig god og dårlig serie. Den får 0 stjerner her fra

    Skriv kommentar