Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

El Chapo

27/07/2018 | Flixfilm

Se El Chapo på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Marco de la O, Humberto Busto, Diego Vásquez, Juan Carlos Cruz
Spilletid: 43 min
Land: Mexico, USA
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Denne dramaserie fortæller den sande historie om, hvordan den berygtede mexicanske narkobaron Joaquín "El Chapo" Guzmán kom til magten, blev fanget og flygtede.

El Chapo (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se El Chapo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om El Chapo (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Chapo (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El Chapo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El Chapo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar