Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

El Che

15/10/2017 | Flixfilm

Se El Che på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktør: Matías Gueilburt
Skuespillere: Paco Ignacio Taibo II, Horacio López, Carlos 'Calica' Ferrer, Carlos Soria Galvarro
Spilletid: 119 min
Land: Venezuela, Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Den spansk-mexicanske forfatter Paco Ignacio Taibo II følger i fodsporene på Ernesto "Che" Guevara og kaster nyt lys over den revolutionære berømthed.

El Che havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se El Che på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om El Che ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Che stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El Che, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El Che er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar