Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El ciclo Dreyer

El ciclo Dreyer

16/07/2022 | Flixfilm

El ciclo Dreyer på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Álvaro del Amo
Skuespillere: Isabel Ampudia, Fernando Andina, Elena Ballesteros
Spilletid: 94 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Fire unge mennesker i 1960'ernes Madrid forfølger deres lidenskab – for film, Gud og hinanden – i deres søgen efter kærlighed, meningen med livet og frihed.

El ciclo Dreyer havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til El ciclo Dreyer på YouTube.Se El ciclo Dreyer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om El ciclo Dreyer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El ciclo Dreyer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El ciclo Dreyer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El ciclo Dreyer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar