Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El club de los buenos infieles

El club de los buenos infieles

20/07/2018 | Ingen kommentarer

Se El club de los buenos infieles på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Lluís Segura
Skuespillere: Tony Almagro, Juanma Cifuentes, Alberto Esparza, Raúl Fernández de Pablo
Spilletid: 90 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: Fire barndomsvenner, som alle lever i ægteskaber uden gnist, afprøver en ikke helt intuitiv løsning: en hemmelig mandeklub, hvor de gennem utroskab vil genfinde begæret.


Se El club de los buenos infieles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


El club de los buenos infieles havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om El club de los buenos infieles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til El club de los buenos infieles herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til El club de los buenos infieles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El club de los buenos infieles stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar