Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » El Conde

El Conde

15/09/2023 | Flixfilm

El Conde på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy, Fantasy, History
Instruktion: Pablo Larraín
Skuespillere: Alfredo Castro, Catalina Guerra, Paula Luchsinger
Spilletid: 110 min
Land: Chile
Sprog: Spanish, English, French
IMDb-karakter: N/A

Handling: Augusto Pinochet er en vampyr, der er klar til at dø, men gribbene omkring ham vil ikke lade ham gå uden et sidste bid. En mørk satire af Pablo Larraín.Se El Conde på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

El Conde havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til El Conde på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om El Conde ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Conde stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El Conde, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El Conde er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar