Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Crazy Che

El Crazy Che

15/10/2017 | Ingen kommentarer

Se El Crazy Che på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Animation, Biography
Instruktør: Pablo Chehebar, Nicolás Iacouzzi
Skuespillere: Jose Arenas, Bob Coiteaux, Liliana Fraigi, Alejandro Gaede
Spilletid: 83 min
Land: Argentina, Austria, Germany
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Hør den sande historie om Guillermo "Bill" Gaede, en ingeniør fra Argentina, som var spion for både Cuba og FBI, mens han arbejdede i Silicon Valley i 1980'erne.


Se El Crazy Che på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


El Crazy Che havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om El Crazy Che ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til El Crazy Che herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til El Crazy Che er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Crazy Che stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar