Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Crazy Che

El Crazy Che

15/10/2017 | Flixfilm

El Crazy Che på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Animation, Biography
Instruktion: Pablo Chehebar, Nicolás Iacouzzi
Skuespillere: Jose Arenas, Bob Coiteaux, Liliana Fraigi
Spilletid: 83 min
Land: Argentina, Austria, Germany
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Hør den sande historie om Guillermo "Bill" Gaede, en ingeniør fra Argentina, som var spion for både Cuba og FBI, mens han arbejdede i Silicon Valley i 1980'erne.

El Crazy Che havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til El Crazy Che på YouTube.Se El Crazy Che på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om El Crazy Che ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Crazy Che stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El Crazy Che, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El Crazy Che er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar