Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El diminuto mundo de David el Gnomo

El diminuto mundo de David el Gnomo

05/10/2022 | Flixfilm

El diminuto mundo de David el Gnomo på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et nisseråd har fået til opgave at beskytte alt levende og må træffe foranstaltninger for at beskytte naturen mod menneskehedens farlige handlinger.

El diminuto mundo de David el Gnomo havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til El diminuto mundo de David el Gnomo på YouTube.Se El diminuto mundo de David el Gnomo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om El diminuto mundo de David el Gnomo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El diminuto mundo de David el Gnomo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El diminuto mundo de David el Gnomo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El diminuto mundo de David el Gnomo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar