Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El dios de madera

El dios de madera

04/07/2022 | Flixfilm

El dios de madera på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To papirløse indvandrere ankommer til Valencia sammen, bliver venner og møder en ældre kvinde på en rejse i kærlighed og tro.

El dios de madera havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til El dios de madera på YouTube.Se El dios de madera på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om El dios de madera ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El dios de madera stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El dios de madera, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El dios de madera er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar