Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Dorado

El Dorado

06/11/2022 | Flixfilm

El Dorado på Netflix

Produktionsår: 1966
Genre: Drama, Romance, Western
Instruktion: Howard Hawks
Skuespillere: John Wayne, Robert Mitchum, James Caan
Spilletid: 126 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Et Blues Brothers-hyldestband drager afsted for at optræde ved Eldorado-festivalen. Da de nærmer sig byen, møder de dens sadistiske beboere.

El Dorado havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til El Dorado på YouTube.Se El Dorado på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om El Dorado ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Dorado stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El Dorado, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El Dorado er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar