Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El fin de ETA

El fin de ETA

08/04/2017 | Flixfilm

Se El fin de ETA på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Justin Webster
Skuespillere: Jesús Eguiguren, Arnaldo Otegi, Alfredo Pérez Rubalcaba
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Denne dokumentar skildrer den årelange proces, som førte til opløsningen af den baskiske separatistgruppe ETA, der havde været aktiv i mere end 50 år.


Se El fin de ETA på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEl fin de ETA havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om El fin de ETA ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til El fin de ETA herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til El fin de ETA er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El fin de ETA stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar