Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Final del Paraíso

El Final del Paraíso

12/02/2020 | Flixfilm

El Final del Paraíso på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I Columbia efterstræber den nye chef for narkopolitiet en bande, der oversvømmer markedet med et kraftigt stof, mens hun kæmper mod en fjende med masser af forbindelser.

El Final del Paraíso (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til El Final del Paraíso på YouTube.Se El Final del Paraíso på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om El Final del Paraíso (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Final del Paraíso (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El Final del Paraíso, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El Final del Paraíso er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar