Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Infierno

El Infierno

03/08/2021 | Flixfilm

El Infierno på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Short
Instruktion: Raúl de la Fuente
Skuespillere: N/A
Spilletid: 22 min
Land: Spain
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Efter at være blevet deporteret til Mexico er en mand tvunget til at blive en del af det ondskabsfulde narkokartel, som har korrumperet hans hjemby, for at overleve.Se El Infierno på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

El Infierno havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til El Infierno på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om El Infierno ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Infierno stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El Infierno, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El Infierno er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar