Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Infierno

El Infierno

03/08/2021 | Flixfilm

Se El Infierno på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Luis Estrada
Skuespillere: Damián Alcázar, Joaquín Cosio, Ernesto Gómez Cruz
Spilletid: 149 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Efter at være blevet deporteret til Mexico er en mand tvunget til at blive en del af det ondskabsfulde narkokartel, som har korrumperet hans hjemby, for at overleve.

El Infierno havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se El Infierno på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om El Infierno ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Infierno stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El Infierno, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El Infierno er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar