Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El invierno de las anjanas (De amor y de sueños)

El invierno de las anjanas (De amor y de sueños)

06/11/2022 | Flixfilm

El invierno de las anjanas (De amor y de sueños) på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I 1800-tallets Spanien vil en ung kvindes velhavende familie gøre alt for at adskille hende fra den arbejderklassemand, hun elsker med en altopslugende lidenskab.

El invierno de las anjanas (De amor y de sueños) havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til El invierno de las anjanas (De amor y de sueños) på YouTube.Se El invierno de las anjanas (De amor y de sueños) på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om El invierno de las anjanas (De amor y de sueños) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El invierno de las anjanas (De amor y de sueños) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El invierno de las anjanas (De amor y de sueños), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El invierno de las anjanas (De amor y de sueños) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar