Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Límite Infinito

El Límite Infinito

30/06/2020 | Flixfilm

Se El Límite Infinito på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Jean Maggi portrætteres i denne dokumentar, der beskriver hans vej fra en svær barndom med polio, til han som voksen blandt andet mestrer bjergbestigning i Himalaya.


Se El Límite Infinito på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


El Límite Infinito havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om El Límite Infinito ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til El Límite Infinito:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til El Límite Infinito er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Límite Infinito stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar