Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

El Narco

04/03/2015 | Flixfilm

Se El Narco på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Comedy, Crime, Drama, Western
Instruktør: Luis Estrada
Skuespillere: Damián Alcázar, Joaquín Cosio, Ernesto Gómez Cruz, María Rojo
Spilletid: 145 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: I denne ekstremt voldelige, sorte komedie bliver den helt almindelige Benny udvist af USA og ender som en del af den mexicanske narkomafia.


Se El Narco på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEl Narco havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om El Narco ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til El Narco herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til El Narco er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Narco stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar