Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

El Narco

04/03/2015 | Flixfilm

El Narco på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Short, Drama
Instruktion: Hector G. Magana
Skuespillere: Flavia Carbone, Daniella Mendoza, Luis Alberto Aracena
Spilletid: N/A
Land: Mexico, United States
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: I denne ekstremt voldelige, sorte komedie bliver den helt almindelige Benny udvist af USA og ender som en del af den mexicanske narkomafia.

El Narco havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til El Narco på YouTube.Se El Narco på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om El Narco ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Narco stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El Narco, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El Narco er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar