Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Orfanato (Børnehjemmet)

El Orfanato (Børnehjemmet)

01/06/2014 | Flixfilm

Se El Orfanato (Børnehjemmet) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Et ægtepars søn begynder at opføre sig underligt, kort efter at familien ændrer sin livsstil og flytter ind på en institution for handicappede børn.


Se El Orfanato (Børnehjemmet) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEl Orfanato (Børnehjemmet) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om El Orfanato (Børnehjemmet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til El Orfanato (Børnehjemmet) herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til El Orfanato (Børnehjemmet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Orfanato (Børnehjemmet) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar