Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Pepe, a Supreme Life

El Pepe, a Supreme Life

27/12/2019 | Flixfilm

Se El Pepe, a Supreme Life på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Emir Kusturica
Skuespillere: Pepe Mujica
Spilletid: 74 min
Land: Argentina, Uruguay, Serbia
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: I denne nærgående dokumentar fortæller den uruguayanske præsident, José "Pepe" Mujica, om sine idealer, fremtiden og hvad han har lært af at være i fængsel.


Se El Pepe, a Supreme Life på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


El Pepe, a Supreme Life havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om El Pepe, a Supreme Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til El Pepe, a Supreme Life:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til El Pepe, a Supreme Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Pepe, a Supreme Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar