Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Pepe, a Supreme Life

El Pepe, a Supreme Life

27/12/2019 | Flixfilm

El Pepe, a Supreme Life på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Emir Kusturica
Skuespillere: Pepe Mujica
Spilletid: 74 min
Land: Argentina, Uruguay, Serbia
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I denne nærgående dokumentar fortæller den uruguayanske præsident, José "Pepe" Mujica, om sine idealer, fremtiden og hvad han har lært af at være i fængsel.

El Pepe, a Supreme Life havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til El Pepe, a Supreme Life på YouTube.Se El Pepe, a Supreme Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om El Pepe, a Supreme Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Pepe, a Supreme Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El Pepe, a Supreme Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El Pepe, a Supreme Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar