Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Recluso

El Recluso

10/05/2019 | Ingen kommentarer

Se El Recluso på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ignacio Serricchio, Ana Claudia Talancón, Flavio Medina, Luis Felipe Tovar
Spilletid: 60 min
Land: Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: En tidligere marinesoldat optræder som fange i et mexicansk fængsel, hvor han infiltrerer en bande, der er mistænkt for at kidnappe en amerikansk dommers teenagedatter.


Se El Recluso på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


El Recluso (The Inmate) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om El Recluso (The Inmate) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til El Recluso herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til El Recluso (The Inmate) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Recluso (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar