Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Sendero de la Anaconda

El Sendero de la Anaconda

15/11/2019 | Flixfilm

Se El Sendero de la Anaconda på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktør: Alessandro Angulo
Skuespillere: N/A
Spilletid: 73 min
Land: Colombia
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I de mest afsides dele af Amazonas møder en forfatter og hans ven, der er antropolog, et samfund, der i århundreder har modstået forandring.Se El Sendero de la Anaconda på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


El Sendero de la Anaconda (En flodrejse gennem Amazonas) havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om El Sendero de la Anaconda (En flodrejse gennem Amazonas) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til El Sendero de la Anaconda:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til El Sendero de la Anaconda (En flodrejse gennem Amazonas) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Sendero de la Anaconda stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar