Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Sendero de la Anaconda

El Sendero de la Anaconda

15/11/2019 | Flixfilm

El Sendero de la Anaconda på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Alessandro Angulo
Skuespillere: N/A
Spilletid: 73 min
Land: Colombia
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I de mest afsides dele af Amazonas møder en forfatter og hans ven, der er antropolog, et samfund, der i århundreder har modstået forandring.

El Sendero de la Anaconda (En flodrejse gennem Amazonas) havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til El Sendero de la Anaconda på YouTube.Se El Sendero de la Anaconda på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om El Sendero de la Anaconda (En flodrejse gennem Amazonas) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Sendero de la Anaconda stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El Sendero de la Anaconda, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El Sendero de la Anaconda (En flodrejse gennem Amazonas) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar