Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Señor Manolo

El Señor Manolo

29/08/2022 | Flixfilm

El Señor Manolo på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En gammeldags tobakshandler kører Madrids gader tynde for at redde sin kidnappede søn – mens han ved et uheld er blevet høj af at spise en omelet fyldt med psykedelika.

El Señor Manolo havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til El Señor Manolo på YouTube.Se El Señor Manolo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om El Señor Manolo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Señor Manolo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El Señor Manolo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El Señor Manolo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar