Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El Silencio es Bienvenido

El Silencio es Bienvenido

09/04/2020 | Flixfilm

Se El Silencio es Bienvenido på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Gabriela García Rivas
Skuespillere: Roberto Fiesco, Tenoch Huerta, Enrique Medina, Jorge Luis Moreno
Spilletid: 95 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Mens en teenager henslæber tilværelsen under en kedelig køretur, får hun kendskab til forældrenes ægteskabelige problemer og den truende krise i landet.Se El Silencio es Bienvenido på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


El Silencio es Bienvenido havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om El Silencio es Bienvenido ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til El Silencio es Bienvenido:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til El Silencio es Bienvenido er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Silencio es Bienvenido stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar