Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El último tren al rock’n’roll

El último tren al rock’n’roll

03/08/2022 | Flixfilm

El último tren al rock’n’roll på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En gruppe afdankede rockmusikere får en sidste chance for berømthed i den lokale talentkonkurrence, men på finaledagen forsvinder to af medlemmerne.

El último tren al rock’n’roll havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til El último tren al rock’n’roll på YouTube.Se El último tren al rock’n’roll på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om El último tren al rock’n’roll ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El último tren al rock’n’roll stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El último tren al rock’n’roll, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El último tren al rock’n’roll er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar