Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » El último vuelo del Sunbreeze

El último vuelo del Sunbreeze

10/07/2022 | Flixfilm

El último vuelo del Sunbreeze på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar fortæller om en af Spaniens største luftfartskatastrofer – ulykken, der involverede et Spanair-fly i Barajas-lufthavnen i Madrid.

El último vuelo del Sunbreeze havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til El último vuelo del Sunbreeze på YouTube.Se El último vuelo del Sunbreeze på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om El último vuelo del Sunbreeze ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El último vuelo del Sunbreeze stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El último vuelo del Sunbreeze, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El último vuelo del Sunbreeze er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar