Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

El Vato

16/01/2018 | Flixfilm

Se El Vato på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: El Dasa, Cristina Rodlo, Ricardo Polanco, Gustavo Egelhaaf
Spilletid: 43 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Den mexicanske sanger El Vato og hans venner forsøger at holde sig oven vande i den lokkende, men vildledende musikbrance i Los Angeles.

El Vato (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 16. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se El Vato på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om El Vato (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at El Vato (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame El Vato, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til El Vato er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar