Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Eldorado: Everything the Nazis Hate

Eldorado: Everything the Nazis Hate

28/06/2023 | Flixfilm

Eldorado: Everything the Nazis Hate på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary, Drama, History
Instruktion: Benjamin Cantu, Matt Lambert
Skuespillere: Eren Güvercin, Eli Otto Kappo, Antonio Lallo
Spilletid: 92 min
Land: Germany
Sprog: German, English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En glamourøs natklub i 1920'ernes Berlin bliver et fristed for queermiljøet i denne dokumentar om de friheder, der gik tabt under Hitlers vej til magten.Se Eldorado: Everything the Nazis Hate på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Eldorado: Everything the Nazis Hate havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Eldorado: Everything the Nazis Hate på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Eldorado: Everything the Nazis Hate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eldorado: Everything the Nazis Hate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eldorado: Everything the Nazis Hate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eldorado: Everything the Nazis Hate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar