Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ẹlẹṣin Ọba: The King’s Horseman

Ẹlẹṣin Ọba: The King’s Horseman

04/11/2022 | Flixfilm

Ẹlẹṣin Ọba: The King’s Horseman på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter hans konge dør, må en rytter ofre sig selv for at tjene sin regent i efterlivet, men pludselige distraktioner fører til en uventet tragedie.

Ẹlẹṣin Ọba: The King’s Horseman havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ẹlẹṣin Ọba: The King’s Horseman på YouTube.Se Ẹlẹṣin Ọba: The King’s Horseman på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ẹlẹṣin Ọba: The King’s Horseman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ẹlẹṣin Ọba: The King’s Horseman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ẹlẹṣin Ọba: The King’s Horseman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ẹlẹṣin Ọba: The King’s Horseman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar