Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Election 2

Election 2

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Election 2 på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama
Instruktør: Moses Ebere
Skuespillere: Rita Dominic, Emeka Ike, Kanayo O. Kanayo, Vitalis Ndubuisi
Spilletid: N/A
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: En gangster fra Hongkong vil gerne bliver lovlydig, men før han kan det bliver han nødt til at blive leder af den organisation han hader for at kunne få det liv som han ønsker.


Se Election 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Election 2 havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Election 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Election 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Election 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Election 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar