Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Election 2

Election 2

20/12/2013 | Flixfilm

Se Election 2 på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Johnnie To
Skuespillere: Louis Koo, Simon Yam, Nick Cheung, Ka Tung Lam
Spilletid: 93 min
Land: Hong Kong
Sprog: Mandarin, Cantonese
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En gangster fra Hongkong vil gerne bliver lovlydig, men før han kan det bliver han nødt til at blive leder af den organisation han hader for at kunne få det liv som han ønsker.


Se Election 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkElection 2 havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Election 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Election 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Election 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Election 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar