Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Election

30/09/2016 | Flixfilm

Election på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Alexander Payne
Skuespillere: Matthew Broderick, Reese Witherspoon, Chris Klein
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Tracy Flick synes at have titlen som elevrådsformand i sin hule hånd, indtil en lærer finder en værdig modstander: en populær fodboldspiller.

Election havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Election på YouTube.Se Election på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Election ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Election stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Election, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Election er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar