Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Election

30/09/2016 | Flixfilm

Se Election på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Alexander Payne
Skuespillere: Matthew Broderick, Reese Witherspoon, Chris Klein, Jessica Campbell
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Tracy Flick synes at have titlen som elevrådsformand i sin hule hånd, indtil en lærer finder en værdig modstander: en populær fodboldspiller.


Se Election på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkElection havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Election ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Election herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Election er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Election stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar