Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Electric Slide

Electric Slide

01/10/2017 | Flixfilm

Se Electric Slide på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Biography, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Tristan Patterson
Skuespillere: Chloë Sevigny, Patricia Arquette, Christopher Lambert, Kate Micucci
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Dette drama, baseret på 1980'ernes politiarkiver, følger Eddie Dodson og hans berygtede svindlertogt, der gav ham tilnavnet "gentleman-bankrøveren".

Electric Slide havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Electric Slide på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Electric Slide ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Electric Slide stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Electric Slide, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Electric Slide er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar