Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Electricity

Electricity

23/05/2016 | Flixfilm

Se Electricity på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Bryn Higgins
Skuespillere: Agyness Deyn, Christian Cooke, Paul Anderson, Tom Georgeson
Spilletid: 96 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: I kølvandet på sin mors død søger den epileptiske Lily efter sin omstrejfende bror og genoplever minder fra fortiden.


Se Electricity på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Electricity havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Electricity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Electricity:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Electricity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Electricity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar