Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Electricity

Electricity

23/05/2016 | Flixfilm

Electricity på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama
Instruktion: Bryn Higgins
Skuespillere: Agyness Deyn, Christian Cooke, Paul Anderson
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: I kølvandet på sin mors død søger den epileptiske Lily efter sin omstrejfende bror og genoplever minder fra fortiden.

Electricity havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Electricity på YouTube.Se Electricity på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Electricity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Electricity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Electricity, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Electricity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar