Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Elektra

01/11/2014 | Flixfilm

Se Elektra på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Adventure, Crime, Fantasy
Instruktør: Rob Bowman
Skuespillere: Jennifer Garner, Goran Visnjic, Kirsten Zien, Will Yun Lee
Spilletid: 97 min
Land: Canada, USA, Switzerland
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Jennifer Garner spiller igen Elektra fra filmen Daredevil. Men nu er hun blevet snigmorder for den lyssky Order of the Hand og får til opgave at dræbe en enkemand.


Se Elektra på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkElektra havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Elektra ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Elektra herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Elektra er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elektra stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar