Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Elektra

01/11/2014 | Flixfilm

Elektra på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Rob Bowman
Skuespillere: Jennifer Garner, Goran Visnjic, Will Yun Lee
Spilletid: 97 min
Land: Canada, United States, Switzerland
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Jennifer Garner spiller igen Elektra fra filmen Daredevil. Men nu er hun blevet snigmorder for den lyssky Order of the Hand og får til opgave at dræbe en enkemand.

Elektra havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Elektra på YouTube.Se Elektra på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Elektra ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elektra stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elektra, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elektra er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar