Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elena Undone

Elena Undone

25/03/2014 | Flixfilm

Se Elena Undone på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Nicole Conn
Skuespillere: Necar Zadegan, Thunderbird Dinwiddie, Gary Weeks
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da forfatteren Peyton, en erklæret bøsse, og den kærlighedshungrende præstekone Elena mødes, knytter de straks et stærkt bånd, som bryder ud i en hed affære.

Elena Undone havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Elena Undone på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Elena Undone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elena Undone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elena Undone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elena Undone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar