Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elephant White

Elephant White

06/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Elephant White på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Crime, Fantasy, Thriller
Instruktør: Prachya Pinkaew
Skuespillere: Djimon Hounsou, Markus Waldow, Kevin Bacon, Jirantanin Pitakporntrakul
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: Church hyres til at myrde thailandske sexslavehandlere, der har myrdet en magtfuld mands datter, men missionen ændres, da han bliver indblandet i en bandekrig.


Se Elephant White på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Elephant White havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Elephant White ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Elephant White herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Elephant White er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elephant White stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar