Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Elevator Baby

Elevator Baby

19/06/2020 | Flixfilm

Se Elevator Baby på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Akhigbe Ilozobhie
Skuespillere: Toyin Abraham, Shaffy Bello, Timini Egbuson, Sambasa Nzeribe
Spilletid: 83 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Et tilfældigt møde skaber en forbindelse mellem en kæk, rig ungersvend og en fattig kvinde, da de sidder fast i en elevator, og hun begynder at få veer.

Elevator Baby havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Elevator Baby på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Elevator Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elevator Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elevator Baby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elevator Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar