Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Elf

24/05/2020 | Flixfilm

Se Elf på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktion: Jon Favreau
Skuespillere: Will Ferrell, James Caan, Bob Newhart
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Nissen Buddy passer ikke ind sammen med de andre nisser på Nordpolen, så han rejser til New York for at finde sin rigtige far og sprede noget julestemning.

Elf havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Elf på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Elf ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Elf stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Elf, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Elf er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar