Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Eli

18/10/2019 | Flixfilm

Eli på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Ciarán Foy
Skuespillere: Charlie Shotwell, Kelly Reilly, Max Martini
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Ledsaget af sine desperate forældre bliver en 11-årig dreng med en invaliderende sygdom indlagt på et isoleret behandlingscenter for at modtage eksperimentel behandling.

Eli havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Eli på YouTube.Se Eli på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Eli ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Eli stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Eli, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Eli er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar